Carice van Houten in Game of Thrones!

Jawel, onze eigen Carice van Houten gaat in seizoen twee van Game of Thrones spelen! En ook niet zo’n klein beetje ook. Ze zal de rol van Melisandre op zich nemen, de roodharige tovenares die visioenen van de toekomst kan zien in vuur. Zij steunt Stannis Baratheon (broer van Robert) in zijn strijd om de troon voor zich te winnen. Geekstijl is trots! Wij willen graag twee dingen van je vragen Carice: 1) wanneer mogen we je interviewen? 2) mogen we mee in je koffer als je naar Comic-Con gaat?

Carice van Houten in Game of Thrones 217x300 Carice van Houten in Game of Thrones!

Seizoen twee is vanaf deze maand in de maak.

 

6 reacties

 1. Lannie op 19 July 11, 9:53pm

  Héél fijn! Nu nog Christopher Eccleston als Stannis Baratheon en dan is mijn Seizoen 2 compleet. :D

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Lannie op 19 July 11, 10:08pm

  Ow meh, geen Eccleston. Ik hoop dat deze gast t ook goed gaat doen, hem ken ik niet. :-)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. John op 20 July 11, 7:07am

  Carice in Game of Thrones, nou is die serie helemaal über geworden!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Rayman op 20 July 11, 10:27pm

  yooo nee gerard butler komt als stannis:P

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Karel op 24 July 11, 10:27pm

  Heeft iemand CvH in Black Death gezien? TERRIBLE!!! In Nederlandse films is ze net aan te pruimen. Esmee van Kampen (uit de Plus reclame) vind ik ik al tien keer beter. Die komt tenminste natuurlijk over. Carice is zoooo fantastisch, elke keer als ik haar zie is ze alleen maar aan het Acteren (met een Hoofdletter). BLUH. En dan dat engels van haar, echt verschrikkelijk, niet om aan te horen. Ze moest eerst maar ‘s 5 jaar naar New York, een echte opleiding volgen. Wat een over het paard getilde troela. Komt deze leuke serie niet ten goede. Ik hoop alleen maar dat haar rol een rolletje is (met een kleine r, die me niet klein genoeg kan zijn). Jammer. Ze hadden beter Lotte Verbeek kunnen nemen. Die kan tenminste acteren (en is bovendien van nature roodharig) en spreekt haar engels tenmiste redelijk goed.

  Thumb up 2 Thumb down 3

 6. Arcane-Weirdo op 07 August 11, 8:31pm

  @Karel
  Melissandre heeft in het 2de boek een redelijk grote rol, en ze wordt nog belangrijker in het 3rde boek. En haar accent maakt niet veel uit, Melissandre komt niet uit Westeros, maar uit het continent waar Daenerys ronddwaalt. Melissandre heeft in de boeken ook een accent.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Laat een reactie achter